Nordjyske iværksættere med interesse for madlavning og køkkenkunst.


Vi skabte Qknives.dk med det enkle formål at gøre det muligt for hr. og fru. Danmark at købe køkkenknive i rigtig høj kvalitet til en overkommelig og rimelig pris. Vi forsøger at gøre det op med de traditionelle og kendte brands, som i vores optik ikke leverer produkter hvor pris og kvalitet stemmer overens. Hos dem får du enten en kniv, som er alt for dyr i forhold til det sølle stykke værktøj du lige har betalt for. Eller så betaler du en ALT for høj pris for et stykke værktøj, hvor knivbrandets avance er skyhøj.

Vi prøver derfor hos QKnives, at holde vores sortiment forholdsvist smalt, og have en konstant dialog med vores producent for at kunne leverer det perfekte match mellem pris og kvalitet. Det er derfor vigtig for at at gøre det klart at vi køber vores køkkenknive og dertilhørende tilbehør direkte fra af vores producent og derfor har skåret alle omkostningsfordyrende led fra. Vi som webshop stor med det fulde ansvar for de produkter som vi sælger og står 100% indenfor alt hvad vi sælger.

Vi håber, at du har lyst til at støtte vores iværksætterdrøm og hjælpe os med at udvikle os som mennesker. Dertil får du selvfølgelig også nogle helt fantastiske produkter til en pris som faktisk er fair.

De bedste hilsner
- Mike og Mathias