Returnering

Vi står 100% indenfor vores produkter, derfor har vi valgt at have 28 dages returret istedet for 14 dage, hvilket er det dobbelte af normalen. Der er selvfølgelig stadig 2 års reklamationsret. 

Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation, derfor gælder det ikke, hvis der kommer fejl eller skader i forbindelse af forkert brug af produktet.

QKnives dækker ikke returneringsomkostningerne og der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. En returnering beløber sig til 45 kr. pr. pakke

Ved returnering

Pakkerne skal sendes til: MM Corp IVS, Vesterbro 21E 1TH, 9000 Aalborg


Så fremt der skal sendes en vare retur skal der være lavet en fortrydelsesformular på produktet som skal returneres. Dette gør returnering nemmere for både os og dig.

Hent fortrydelsesformular her
Køb returlabel her

Refundering af penge

Når vi modtager en returpakke, vil vi gennemgå jeres sag og pakken. Hvis der er hold i sagen vil vi returnere pengene til kontoen, som ordren kom fra, hvis andet ønskes skal vi kontaktes. 

Mulighed for bytning af produkt

Du har muligheden for at ombytte produktet du har købt hos os til et med tilsvarende værdi. Hvis du istedet vil have et produkt til mindre værdi refundere vi de resterende penge. 

Sådan returnerer du et produkt

  1. Print og udfyld vores fortrydelsesformular.
  2. Pak produktet og fortrydelsesformularen forsvarligt, så det ikke tager skade under fragt.
  3. Køb et pakkelabel, sæt det på pakken og send den til os.